Om oss

Vi är tre grabbar som har jobbat som kockar i över tio år. Alla har en gedigen bakgrund inom gastronomi. Att äta nyttigt är en självklarhet tycker vi och därför har vi startat en liten tidning på nätet som handlar om all form av mat.

Vi avser att vara breddande för att täcka de flesta områden inom mat. Våra reportrar levererar färska artiklar om vad som händer i olika matkulturer runtom i världen. Vi dyker ner i havet för att utforska fiskeriket; följ oss vidare ned till Italien där vi får lära oss att göra en ordentlig pasta, eller varför inte ta en resa till Tibet för en veckas matlagning i en lokal by.

Det är vårt sanna nöje att få dela med oss av vår praktiska kunskap och våra erfarenheter. Alla ämnen inom mat behandlas och diskuteras. Vi har en panel som också rankar de bästa restaurangerna i Sverige. Vårt gemensamma mål är att väcka och återupptäcka en inneboende matkonst vi har i våra hjärtan.

Du är hjärtligt välkommen att läsa och ta del av vårt fulländade magasin om mat.